skip to Main Content

 

 1. Reserves

Totes les reserves es realitzen amb l’ agència de viatges Anara SLU, amb llicència GC 002159 com EcoSlow Experience. En reservar un viatge amb nosaltres, es considerarà que vostè ha acceptat aquestes Condicions de reserva (que constitueixen l’acord complet entre vostè i nosaltres) i la seva reserva serà acceptada per nosaltres sobre aquesta base. Els serveis que es proporcionaran són els que s’ esmenten en la factura de confirmació de la reserva.

 1. Acceptació de la reserva i pagaments finals

Si acceptem la seva reserva, emetrem una factura de confirmació. Hi haurà un contracte entre nosaltres a partir de la data en què rebem i acceptem el seu dipòsit. Consulteu la factura de confirmació de la seva reserva per obtenir detalls sobre els pagaments finals. El pagament del saldo del preu del viatge s’ ha de realitzar 31 dies abans de la data de sortida. Si aquest saldo no es paga abans de la data de venciment, ens reservem el dret de cancel·lar la reserva.

Amb la seva reserva accepta que entén els riscos i perills potencials que poden involucrar-se en activitats d’ aquest tipus, que confirma que té la capacitat mental i física de participar en les activitats exigides. Vostè és responsable de portar amb vostè la roba i l’equip adequats sobre els quals li aconsellem en la nostra informació impresa EcoSlow Experience, juntament amb el nostre guia i qualsevol altra persona que treballi en associació amb nosaltres, no som responsables de cap accident o contratemps que pugui ocórrer per part dels serveis i persones que treballin relacionats amb el viatge.

 1. Cancel·lació per part del viatger

 

Si cancel·la algunes o totes les parts de la seva reserva, s’aplicaran les tarifes de cancel·lació. Una cancel·lació només serà efectiva quan rebem una confirmació per escrit de la cancel·lació. Les despeses de cancel·lació són les següents:

 1. a) fins a 31 dies o més abans de la sortida, càrrec per cancel·lació del 20% (pèrdua del dipòsit)
 2. b) 15-31 dies abans de la sortida 50% de despeses de cancel·lació
 3. c) 14-3 dies abans de la sortida 75% de despeses de cancel·lació
 4. d) 2 dies o menys abans de la sortida 100% de despeses de cancel·lació

Sol·licita els detalls complets dels càrrecs de cancel·lació en el moment de la reserva. Es recomana encaridament contractar una assegurança de cancel·lació en el moment de la reserva, que cobrirà les despeses de cancel·lació. Si abandona un viatge per qualsevol motiu després que hagi començat, no estem obligats a realitzar reemborsaments per serveis no utilitzats.

 1. Cancel·lació per EcoSlow Experience

En el cas que haguem de cancel·lar les seves vacances per motius diferents a

 1. a) Fallada del client.
 2. b) Força major.
 3. c) Participants insuficients per continuar amb el viatge (per als viatges guiats programats)

Li oferirem unes vacances alternatives d’almenys un estàndard comparable si està disponible.

En el cas que aquestes vacances costin menys que la seva reserva original, li reemborsarem la diferència. Si no vol reservar una alternativa o no n’ hi ha de disponibles, es pagarà un reemborsament complet. En circumstàncies en les quals la cancel·lació es degui a esdeveniments externs que estan fora del nostre control raonable, els reemborsaments seran menys cost de gestió.

No som responsables de les despeses imprevistes en què hagi incorregut com a resultat de la seva reserva, inclosos, entre d’ altres, vises, vacunes o vols no reemborsables.

 1. Canvi d’itinerari

Mentre ens esforcem per operar tots els viatges com es descriu, ens reservem el dret de canviar l’itinerari del viatge. Consulteu el nostre lloc web abans de la sortida per conèixer les actualitzacions més recents del seu itinerari.

Abans de la sortida: Si realitzem un canvi important, l’informarem tan aviat com sigui raonablement possible, si hi ha temps per fer-ho abans de la sortida.

La definició d’ un canvi important es considera un canvi que afecta almenys un dia de cinc de l’ itinerari. Quan es realitzi un canvi important, pot triar entre acceptar el canvi, obtenir un reemborsament dels diners pagats a la part terrestre del viatge únicament o acceptar un recorregut alternatiu ofert.

Després de la sortida: Ens reservem el dret de canviar un itinerari després de la sortida a causa de circumstàncies locals o esdeveniments fora del nostre control. En tals circumstàncies d’ emergència, el cost addicional de qualsevol modificació necessària de l’ itinerari serà cobert per vostè. Tingui en compte que no som responsables de cap despesa imprevista en què s’ incorri com a resultat del canvi d’ itinerari, com vises, vacunes o vols no reemborsables.

 1. Requisits d’edat i salut

Política General Mínima: Per a la majoria dels nostres viatges l’edat mínima per a nens és de 12 anys, per a rutes d’iniciació 9 anys, i per a programes per aprendre a muntar a partir de 3 anys. Tots els viatgers menors de 18 anys han d’ estar acompanyats per un adult que sigui responsable de la cura diària de l’ infant. Tingui en compte que no podem garantir habitacions triples o unides per a famílies; és possible que es requereixi que els adults acompanyants comparteixin amb altres en el grup en una base doble.

Política general Màxima: per a la majoria dels nostres viatges no tenim un límit d’edat superior, encara que li recordem que els nostres viatges poden ser físicament exigents i es requereix un formulari d’autoavaluació per a tots els passatgers de 70 anys o més.

 1. Assegurança de viatge

L’ assegurança de viatge és obligatòria per a tots els viatgers i s’ ha de reservar en el moment de la reserva. La seva assegurança de viatge ha de proporcionar cobertura contra accidents personals, mort, despeses mèdiques i repatriació d’ emergència amb una cobertura mínima recomanada d’ US $ 200,000 per a cadascuna de les categories de cobertura. També recomanem encaridament que cobreixi la cancel·lació, reducció, responsabilitat personal i pèrdua d’equipatge i efectes personals.

Ha de presentar un comprovant de la seva assegurança de viatge el primer dia del seu viatge; no podrà unir-se al viatge sense ell. Si obté una assegurança de viatge a través de nosaltres, reconeix que està satisfet amb el nivell d’assegurança que hem acordat.

 1. Reclamacions i queixes

Si té una queixa o no està satisfet amb algun aspecte del seu viatge, informi el seu guia o el nostre representant local en el moment perquè puguem intentar rectificar l’assumpte. Si l’assumpte no es pot resoldre localment a la seva sencera satisfacció i desitja presentar una queixa, ha de trucar per telèfon o enviar un correu electrònic a EcoSlow Experience en aquell moment perquè puguem intentar resoldre la situació. Si no s’ assoleix la satisfacció a través d’ aquests mitjans, qualsevol altra queixa ha d’ enviar-nos per escrit dins dels 30 dies posteriors al final del recorregut. Si no segueix alguna d’aquestes instruccions, no acceptarem cap responsabilitat per l’assumpte que suscita el seu reclam, ja que no hem pogut corregir-lo d’immediat ni investigar-lo en el moment adequat.

 1. Fotos i vídeos

Vostè ens dona el seu consentiment per utilitzar les seves imatges preses durant el viatge amb finalitats publicitàries i promocionals en qualsevol mitjà que triem. Vostè ens atorga una llicència perpètua, gratuïtament, mundial i irrevocable per usar aquestes imatges amb finalitats publicitàries i promocionals.

 1. Política de privacitat

Qualsevol informació personal que recopilem sobre vostè pot ser utilitzada per a qualsevol propòsit associat amb l’operació d’un Viatge o per enviar-li material de màrqueting en relació amb els nostres esdeveniments i ofertes especials. La informació pot ser divulgada als nostres agents, proveïdors de serveis o altres proveïdors per permetre’ns operar el Viatge. Altrament, tractarem les seves dades d’acord amb la nostra política de privacitat.

Back To Top