skip to Main Content

Gaudeix de la natura en estat pur sobre el llom de l’cavall!

Si ets amant dels cavalls i la natura, aquest apunt és per a tu!

Gràcies a la ubicació privilegiada en què es troba Els Masos, podem oferir una gran varietat d’activitats que et permetin connectar amb la natura. Una d’elles és la possibilitat de realitzar rutes eqüestres, on estaràs envoltat de paisatges idíl·lics sobre el llom dels nostres cavalls, acompanyat per guies experts en la matèria. Les excursions poden tenir diferent durada de dies i es poden realitzar tant de manera individual com en grup.

Naturaleza en estado puro sobre el lomo de tu caballo! per Amira Saccone

Hi ha un proverbi àrab que diu que “l’aire de el cel és el que bufa a les orelles d’un cavall”. Res com la incomparable sensació d’anar muntat a cavall i sentir que tens ales i pots volar. Galopar envoltat de natura, de l’soroll de la mar, de l’cantar dels ocells, de la vista a les muntanyes …

Si t’agrada el soroll de la mar, el bucle de les ones i el blau de l’aigua i el cel, pots experimentar les nostres rutes a la platja, com la que et porta de visita a la Gola de Ter. Per als amants de la història, podem oferir passejades a través de magnífics pobles medievals com el de Peratallada.

Naturaleza en estado puro sobre el lomo de tu caballo! per Amira Saccone

Si ets un fanàtic total dels cavalls i les aventures, també pots comptar amb les nostres rutes de diversos dies.

Finalment i no menys important: si t’agraden els cavalls però encara no has muntat, o bé vols perfeccionar el teu nivell, pots començar amb les nostres classes personalitzades a càrrec de guies experts perquè puguis anar introducíendote en el meravellós món de l’equitació i els cavalls.

Descobreix tots els encants de la Costa Brava al cor de l’Empordà sobre el llom d’un cavall! No hi ha major connexió amb la natura i els animals que aquesta.

No et perdis aquesta insuperable experiència.

T’esperem!

Back To Top