skip to Main Content

Què pot ser més increïble que una meravellosa ruta a cavall que ens porti a gaudir la sortida de el sol a la platja? A Els Masos d’en Coll et portem aquesta bellíssima activitat que et deixarà records inoblidables.

El passeig té prevista una durada d’aproximadament 4 hores entre anada i tornada, i la seva complexitat és per a genets de nivell intermedi/avançat.

Ruta a la plajta a cavall per Amira Saccone

Ruta a la platja a cavall per Amira Saccone

A l’sortir de Els Masos ens dirigim a el pas, tranquils, cap al mirador de la Font Pascuala a Gualta.

El recorregut que farem serà baixar per Gualta cap al pont romà i d’aquí creuarem la carretera per sobre del riu. Seguim a el pas fins arribar a el camp de golf “Pitch and Put”.

Seguim el recorregut fins a trobar el pont de Torroella de Montgrí. Aquí ja creuarem per així poder agafar el camí de la Mota de el Ter.

Aquesta part ens regalarà vistes espectaculars del riu Ter! Anem amb galops i trots per gaudir a el màxim de l’vientito a la cara i l’increïble que ens envolta, com observar les aus al riu i els camps de cultiu.

Seguim i seguim pel mateix camí fins que … ARRIBEM A LA PLATJA!!

Ruta a la plajta a cavall per Amira Saccone

Ruta a la plajta a cavall per Amira Saccone

Ens acostarem amb cura a la riba, gaudint la sortida de sol sobre el mar. Donarem l’oportunitat als cavalls de provar si volen entrar a l’aigua, a poc a poc. Caminarem una mica per la vora i, en funció de la gent que hi hagi, podrem galopar amb el sol sortint i les onades trencant al nostre costat. De tornada a casa farem el recorregut a la inversa, galopant i trotan.

‘A gaudir!!!

Back To Top