skip to Main Content

Turisme a una casa rural

Quan pensem en fer una escapada, unes vacances o prendre’ns uns dies lliures, el primer que se’ns ve al cap és la idea de poder descansar. Les cases rurals ens permeten aconseguir una important connexió amb la natura i l’harmonia, despullant-se així de la rutina i l’estrès diari acumulat.

Els Masos d’en Coll és un oasi al cor del Baix Empordà. La nostra casa rural està completament envoltada de boscos, muntanyes, natura i tranquil·litat; i la platja es troba a pocs quilòmetres de distància. És la fusió perfecta de tenir a prop el mar, mentre es gaudeix de l’paisatge amb vista sobre els Pirineus.

Quins beneficis aporta fer una estada rural? per Amira SacconeNatura i benestar

Al viure a la ciutat, perdem el contacte amb els arbres, la natura i els animals. A Els Masos podràs venir a gaudir d’una estada envoltada de pau i tranquil·litat. Gaudiràs de l’alba escoltant el cant dels ocells i el respirar aire pur, deixant enrere els sorolls de la ciutat, les aglomeracions i la gent corrent d’un costat a l’altre. El turisme rural està adaptat a tot tipus d’estades; ja sigui una escapada romàntica en parella, unes vacances en família o bé agafar-se uns dies de descans amb els amics. Els nens podran interactuar amb els animals i la natura, descobrint així totes les meravelles que hi ha en ella.

Quins beneficis aporta fer una estada rural? per Amira Saccone

El tracte que reps generalment per part dels propietaris és més proper que en grans hotels i sempre proporcionen informació propera de tradicions i activitats típiques de la zona. 

Quins beneficis aporta fer una estada rural? per Amira Saccone

Quins beneficis aporta fer una estada rural? per Amira Saccone

A més, el fet d’estar al centre de la natura et brinda la possibilitat de realitzar tot tipus d’activitats locals com ara visitar pobles propers, parcs naturals, monuments, i realitzar esports d’aventura i natura (com el senderisme, l’escalada, el muntanyisme, les rutes en bicicleta, les rutes a cavall…).Si el que vols és allunyar-te dels llocs que et generen estrès, connectar amb tu mateix i avançar cap a un estat de tranquil·litat i pau, no ho dubtis més! som la millor opció!

Back To Top