skip to Main Content

Com són els animals de companyia en una casa de Pagès?

T’agraden els animals? Tens animals de companyia a casa? Cada vegada hi ha més persones que els agrada tenir un animal de companyia a la seva llar. Els gossos són i han estat antigament una part activa i imprescindible en una casa de pagès. Són animals de vigilància, companyia i fins i tot per a la caça. L’home va començar a relacionar-se amb els animals quan eren necessaris per a treballar la terra, protegir la llar, arrossegar maquinària pesant i com a mitjà de transport. A poc a poc va sorgir la domesticació i va evolucionar al llarg dels anys. Les famílies més riques, aquelles que tenien totes les necessitats cobertes, van ser les primeres a tenir els gossos com a animals de companyia.

Tenir una mascota a casa aporta molts beneficis. Creen un ambient més agradable i acollidor i poden arribar a reduir l’estrès i l’ansietat. També augmenten l’autoestima i l’estat d’ànim dels seus cuidadors. L’altra cosa que ens fa ser uns fans dels gossos i els animals de companyia és que ens fan ser més actius, ja que és habitual sortir a passejar o fer esport amb ells. 

A Els Masos d’en Coll sempre hem tingut gossos que formen part de la família. Recordem el Pirru, la Tronca, el Xato, el Pillo i tants altres que ens han acompanyat al llarg de les generacions de la casa.

els animals de companyia dels masos, els gossosEls animals de companyia dels masos, els gossos

 

 

 

 

 

 

 

 

Coneix els Gossos d’Els Masos d’en Coll

DINA

La Dina és una Bulldog Francès molt carinyosa, una delícia per tots els visitants. Aquesta raça són de petit tamany i molt musculats. Els caracteritza l’amplada i grandària del seu cap. 

animal de companyia Bulldog francès

ARGOS

L’Argos porta el nom de la deessa grega i és de color marró amb taques blanques. Es tracta d’un bòxer amigable, alegre, elegant i respectuós. Sempre s’acosta esperant un toc d’afecte o una carícia.

Animal de companyia boxèr

BRUC

En Bruc és mestís de pastor alemany i golden. Un gos tranquil, atent i molt col·laborador. Un bon company per a passejar i un vigilant incansable, sempre està alerta de qualsevol perill. En Bruc és un dels gossos més joves de la casa! Segur que voldrà jugar amb els més menuts a l’aire lliure. 

Els quatre han trobat el seu lloc, la Dina va arribar a Els Masos de petita, però tant l’Argos com en Bruc van arribar després de passar la seva infantesa en altres cases. Ara els Masos d’en Coll és el seu paradís. Si teniu ganes de comprar un animal de companyia és important tenir en compte que un gos pot arribar a viure fins a 12 anys. Penseu quin tipus d’animal domèstic pot encaixar segons la situació familiar o l’estil de vida que porteu. Reflexionar si tindrà una bona vida amb nosaltres i si li podem oferir el que necessita. Moltes vegades ens enamorem dels gossos petits, al principi fan molta gràcia, però llavors hem d’estar disposats a cuidar-los quan es fan grans. Actueu amb responsabilitat i considereu l’opció d’adoptar un gos de la gossera, malauradament la gran majoria són gossos abandonats i necessiten una nova llar.

Animal de companyia mestís pastor alemany i golden

ILUN

En Ilun és simpàtic i molt mogut. Un cul inquiet que et segueix a tot arreu! Tot i tenir una lesió a la pota, sempre ens acompanya a les rutes a cavall que fem pels voltants dels Masos. S’ha integrat sense dificultats amb els altres gossos i ja és un membre més de la família.

Animal de companyia

Els nostres visitants i clients estan encantats de la companyia dels gossos de casa i en gaudeixen durant tota l’estada. 

Vine a descobrir el nostre entorn i coneix a tots els animals que tenim a els Masos d’en Coll.

Saps que també tenim una granja?

 

Back To Top