skip to Main Content

Molt bones, benvinguts a Els Masos d’en Coll. Em presentaré, sóc en Joan d’Els Masos d’en Coll.

Aquest mes de desembre farà 20 anys que vaig començar amb el turisme rural. El Mas Llop 1, on jo hi havia viscut uns anys, quedava lliure, després de que hi tinguéssim una familia en acollida.

Era l’hora de començar un nou repte, era l’hora d’iniciar un projecte d’agroturisme. Aquest repte tenia tres objectius:

  • Ocupar espais que amb el pas del temps anaven quedant sense ús tant al Mas Pou com al Mas LLop.
  • Obtenir una rendibilitat econòmica d’aquests espais, i
  • tot i ser l’últim, pot ser el que ens ha marcat més, era i és oferir a les persones la possibilitat de gaudir durant uns dies d’aquests espais i de la natura que l’envolten que molta gent diu que son com un paradís.

Ara que quasi portem 20 anys, i després de posar en marxa una casa de pagès amb allotjament com: 2 cases, 3 apartaments, 11 habitacions, i a més d’un centre eqüestre; fem un pas més i iniciem un blog. 

Un blog on compartirem amb vosaltres històries del passat, vivències, activitats, secrets, recomanacions, i ves a saber què més. Pot ser fins i tot us proposarem, en alguna ocasió, que ens doneu un cop de mà o simplement la vostra opinió per oferir noves opcions o algún nou projecte que creieu que pugui incloure’s dins d’Els masos.

Avui dia 10/10/2020 declaro obert el blog d’Els Masos d’en Coll. Avui perquè és una data que de ben segur que recordarem.

Us proposo que us subscriviu al nostre butlletí, altrament dit newsletter, per tal de poder seguir les novetats, propostes, ofertes d’Els Masos i no esperar que amics i familiars us expliquin el gran cap de setmana que hi han passat.

Salutacions!

Back To Top